En DITEXMED oferim una àmplia gamma de productes destinats al públic infantil i juvenil, renovem les nostres col·leccions permanentment, modificant dissenys, packagings, etc.

 

Les nostres col·leccions de temporada, primavera-estiu i tardor-hivern, es divideixen en les següents franges d'edat:

 

    Peces per a nadons (0-36 mesos)

    Peces per a nens (2-7 anys)

    Peces per a joves (8-16 anys)

    Peces per a home i dona

 

En DITEXMED ens preocupem pels nostres clients, els escoltem i sabem treballar per a ells, perquè són el nostre futur. Nosaltres som professionals al seu servei, hem d'aprendre d'ells i estem oberts i receptius a això.

 

A. QUALITAT

 

Tenint en compte el rang d'edat dels destinataris dels nostres productes, el grau d'auto-exigència en el control de qualitat de tot tipus de detalls en la fabricació de les nostres peces és molt estricte, realitzant auditories periòdiques en els processos de confecció a les dependències dels nostres proveïdors.

 

Una peça de DITEXMED ha estat fabricada per ser atractiva, però també i el més important està pensada per al seu confort, ha de ser un producte per sentir-se còmode i lliure, per a un moment o per a tota la vida.

 

B. RESPONSABILITAT

 

Controlem totes les etapes de la fabricació, des de l'elecció de les matèries primeres fins a la utilització de productes de tints, com en el valor afegit de la peça, dissenyant i fabricant un packaging personalitzat per a cadascuna d'elles.

 

C. RIGOROSOS CONTROLS DE QUALITAT

 

La nostra oficina de Xiamen (Xina) s'encarrega de controlar tot el producte que està en producció, mantenen uns rigorosos controls de qualitat de cada peça perquè aquesta pugui ser embarcada perfectament fins a Espanya.

 

Un cop a Espanya la peça es sotmet a un segon control perquè tota la mercaderia pugui ser enviada correctament i perfectament fins al nostre client final.

 

Aquests controls de qualitat consisteixen en que la peça obtingui una estabilitat després del rentat, resistència dels colors i consistència en l'ús, estant en la seva totalitat degudament verificats per la seva comercialització i distribució amb totes les garanties exigides per l'Empresa.

 

D. POLÍTICA AMBIENTAL

 

En DITEXMED som conscients dels problemes que assolen al nostre planeta, per aquesta raó treballem algunes col·leccions específiques, desenvolupades íntegrament amb cotó orgànic, que és el cotó que en les seves plantacions respecta la natura, en detriment de la seva productivitat, però a part de els beneficis que aporta a la Terra, també té uns beneficis a la pell dels nadons, que com sabem és molt delicada, i volem protegir-la.

 

Utilitzant cotó orgànic, s'obté una roba pura que ajuda a protegir el medi ambient i elimina qualsevol contacte de la pell amb residus químics.

 

 

 

2018 © DISEÑOS TEXTILES DEL MEDITERRÁNEO S.A.

Totes les imatges tenen copyright i els drets reservats.

POLÍTICA DE COOKIES

AVÍS LEGAL