L'EMPRESA

 

DITEXMED compta amb les instal·lacions necessàries per desenvolupar les seves activitats a Mataró (Barcelona), en les mateixes alberga les oficines, sala d'exposició, disseny, i 1.500 m2 de superfície destinats a logística i expedició.

 

MISSIÓ

En DITEXMED oferim una àmplia gamma de productes tèxtils destinats al públic infantil. Treballem amb il·lusió per prestar el millor servei i així comptar amb la confiança dels nostres clients, creant productes competitius, atractius i de qualitat.

 

VISIÓ

DITEXMED té el repte de ser una Companyia referent en el sector tèxtil amb una marca i una xarxa de distribució pròpia, present en els principals mercats. L'objectiu és la de crear productes de disseny, avantguardistes i adaptant-se a les tendències del mercat i amb un equip humà implicat en el projecte. Estem compromesos amb projectes socials i mediambientals.

 

VALORS

L'empresa té un seguit de valors irrenunciables i que són els següents:

 

COMPROMÍS i ESFORÇ, "és la força que fem servir per vèncer les dificultats amb l'objectiu d'aconseguir les nostres metes".

 

INNOVAR, "Escoltem als nostres clients i col·laboradors per aportar de forma creativa valor afegit als nostres processos i productes".

 

TREBALL EN EQUIP, "Creiem en l'equip, basat en la col·laboració voluntària i un orgull de pertinença que fomenti la bona relació entre

companys, el respecte i la solidaritat".

 

RESPONSABILITAT - HONESTEDAT "Ens comprometem a prendre decisions basant-nos en la reflexió, la transparència i la

professionalitat".

 

IL·LUSIÓ, "Volem que clients i empleats percebin les nostres ganes i dedicació per la seva satisfacció".

 

 

2018 © DISEÑOS TEXTILES DEL MEDITERRÁNEO S.A.

Totes les imatges tenen copyright i els drets reservats.

POLÍTICA DE COOKIES

AVÍS LEGAL