Estiu
2018
Hivern
2018

 

UNDERWEAR
Reprise
Mitjons

Productes per a un estil de vida: Roba, disseny i creacions.

 

DITEXMED és una empresa de disseny líder que desenvolupa productes per a un estil de vida amb una àmplia gamma d'articles d'entreteniment, moda, esports i marques de béns de consum a través de peces de vestir.

 

Estem orgullosos de treballar amb les marques més conegudes i prestigioses del món. DITEXMED compleix amb la part de dissenyador, productor i distribuïdor de productes per a un estil de vida, comercialitzant els mateixos en tot el continent Europeu.

 

DITEXMED subministra a la majoria dels nivells de minoristes a la regió EUROPEA, incloent una gamma de punts de venda de botigues, minoristes especialitzats, botigues departamentals i de moda, hipermercats, grans magatzems i comerç electrònic.

 

DITEXMED no ofereix simplement un disseny en un producte; Ens encarreguem de cada detall per assegurar que tenim el disseny més innovador, eficaç i més rellevant per a cada llicència. Per aconseguir-ho treballem en estreta col·laboració amb els nostres llicenciants, així com analitzant constantment les tendències del mercat.

 

2018 © DISEÑOS TEXTILES DEL MEDITERRÁNEO S.A.

Totes les imatges tenen copyright i els drets reservats.

POLÍTICA DE COOKIES

AVÍS LEGAL