HISTÒRIA

 

 

L'empresa va ser fundada l'any 2008 per Alfredo Aleña Mayolas, persona coneixedora del mercat tèxtil i de les seves necessitats i amb una àmplia experiència en la fabricació, importació i distribució de productes tèxtils.

 

El projecte va néixer amb la finalitat de donar a conèixer una nova idea de producte i la seva comercialització tant a nivell nacional com internacional. L'empresa va introduir un valor afegit en la presentació dels seus productes (packaging) amb una gran acceptació en el mercat, sent la conseqüència del fort augment any rere any en les seves vendes i un augment en la seva quota de mercat.

 

Als pocs mesos d'iniciar les activitats i fruit del bon treball realitzat, es va aconseguir una llicència Disney destinada a productes tèxtils en interiors de nen i nena, on DITEXMED a força d'esforços i molta imaginació va sorprendre el mercat en comercialitzar els seus productes amb un valor afegit totalment nou.

 

En l'actualitat, DITEXMED compta amb llicències per a comercialitzar tot tipus de productes tèxtils dels quals abasten un franja d'edat entre els 0 i els 16 anys més adults, sent la més important DISNEY.

 

 

2018 © DISEÑOS TEXTILES DEL MEDITERRÁNEO S.A.

Totes les imatges tenen copyright i els drets reservats.

POLÍTICA DE COOKIES

AVÍS LEGAL