AVÍS LEGAL

 

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

 

Denominació social: Diseños del Mediterráneo S.A.

 

Número d'identificació fiscal: A64767684

 

Domicili social: Carrer de la Repuntadora, 32 08302 - Mataró (Barcelona)

 

 

Telèfon: 902 103 245, Fax: 93 757 12 25

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa Diseños del Mediterráneo S.A. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Diseños del Mediterráneo S.A. i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Els textos, imatges i la resta dels continguts inclosos en aquest website són de la propietat de Diseños del Mediterráneo S.A.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge - total o parcial - s'ha d'especificar amb un consentiment previ i exclusiu per escrit, tret que s'indiqui el contrari.

 

Aquest website podria contenir enllaços a pàgines externes alienes al Diseños del Mediterráneo S.A. per la qual cosa l'empresa no es fa responsable ni dels seus continguts ni d'altres aspectes relacionats amb els mateixos.

 

 

 

2018 © DISEÑOS TEXTILES DEL MEDITERRÁNEO S.A.

Totes les imatges tenen copyright i els drets reservats.

POLÍTICA DE COOKIES

AVÍS LEGAL